Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

June 29, 2011

Plastic Packaging RM3.50 (100pcs)


Size : Panjang 13.5cm x Lebar 8cm
RM 3.50 (100pcs)

Jemput ke kedai maya suha di suha-cabin

June 14, 2011

Terima Kasih Kepada Semua Customer Suha

Salam Selasa semua..Suha nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua customer online or offline suha yang telah mengorder barang dari suha.....Jemputlah ke kedai kraf suha untuk melihat item2 kraf. Kalo korang nak beli dengan kuantiti yang banyak,,leh pm suha yer tok mintak best price..tapi banyak yang suha maksudkan tuh quantiti nyer biolah up to 500pcs ker.....jgn lah beli 100pcs nk mintak harga borong....xlalu den nak reply kat korang ni ha..untuk pon berapa sen jer...

June 06, 2011

Harga turun sket..

Salam semua..jemput singgah ke kedai kraf suha..suha dah turunkan harga hp strap and keycahin sket...Jemput singgah yer..


Bell - RM9.00/Pack (50pcs)

RM9.00/Pack
50pcs/Pack
Size : 0.6mm

June 02, 2011

GROSGRAIN RIBBON

Salam semua.Suha ada barang baru nak masuk kedai..Printed Grosgrain Ribbon. Lebarnyer 1cm.


RM15.00/Pack
Each pack includes 2 metres on each design.
Total 8 metres