Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

May 16, 2011

PRINTED FELT - RM22.00/PACK


PRINTED FELT RM22.00/PACK
4 Colors Size : Approx. 30cmx30cm
Stocks LIMITED
PM me for ordering.....

May 08, 2011

KIPFRESH

Salam Semua. Produk baru saya bawa khas untuk korang. KIPFRESH. Cover atau penutup kepada pinggan, periuk atau bekas sementara yang tahan lama, tidak mudah untuk dimasuk angin dan yang paling penting boleh dibasuh dan sangatlah ringan. Senang untuk dibawa kemana-mana terutama untuk tujuan riadah. Penutup ini amatlah senang untuk digunakan. Korang hanya perlu tekan sahaja kat tengah-tengah lapisan transparent tuh dan penutup ini akan terus melekap kepada bekas korang tuh. Lepas tuh nak terbali kan keatas ke bawah pon xper. Penutup inin didatangkan dengan 3 size. Kecil, Sederhana dan Besar.

HARGA - RM38.00 / Set


Boleh juga dimasukkan didalam microwave. Boleh dibasuh. Ringan. Boleh menutupi sama ada saiz kecil atau besar bekas anda. Tekan sahaja dibahagian tengah dan penutup sedia melekap ke bekas anda.



Tekan di bahagian pemegang untuk membuka penutup. SIMPLE JER.



video

VIDEO CARA UNTUK MEMBUKA PENUTUP KIPFRESH



May 04, 2011

BIZI....BIZI...

Salam semua...lama tol saya xhapdet blog yang ini kan...hehehhehe...sibuk sket la kengkawan semua..sibuk dengan kerja di opis baru...


Saya ade upload new wool felt pack kat blog ini http://suha-cabin.blogspot.com/ Jemput2 lah singgah ek..Felt ni koleksi sendiri tapi nak let go sebab xder masa nk berkraf dah....Kualiti mmg tip top...

Sesiapa yang nk beli tudung lak,, jemput singgah blog ini.. http://sweet-sweetshawl.blogspot.com
Kalo nak beli borong pon bleh,,inbox jer suha yer...

Sekian.......