Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

May 04, 2011

BIZI....BIZI...

Salam semua...lama tol saya xhapdet blog yang ini kan...hehehhehe...sibuk sket la kengkawan semua..sibuk dengan kerja di opis baru...


Saya ade upload new wool felt pack kat blog ini http://suha-cabin.blogspot.com/ Jemput2 lah singgah ek..Felt ni koleksi sendiri tapi nak let go sebab xder masa nk berkraf dah....Kualiti mmg tip top...

Sesiapa yang nk beli tudung lak,, jemput singgah blog ini.. http://sweet-sweetshawl.blogspot.com
Kalo nak beli borong pon bleh,,inbox jer suha yer...

Sekian.......

0 comments: