Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

January 19, 2011

TERIMA KASIH SEMUA

Salam semua...Nak ucapkan terima kasih pada semua customer yang order suha nyer Value Pack RM15.00 tuh....ramai sungguh yang order..terima kasih yek....kebelakangan ni a bit busy dengan bebanan kerja di opis. Dengan penambahan staff baru yang masih lagi kena train selok belok opis....huhuhuhuhuhu...tapi bisnes tetap bisnes..Pada sesapa yang nk shopping tudung,jemput lah ke blog tudung suha..Suha de 2 blog tudung taw....Pada sesiapa yang nk berminat nagn shawl, bleh terjah blog suha yg nih...(klik kat nih tuh..heheheh) Pada sesiapa yang berminat ngan tudung ekspress leh terjah blog suha yg nih pulak..(klik kat nih tuh)



6 comments:

hani syahida said...

suka pack tu..felt cukup banyak boleh buat key chain puas2 bg beginner mcm sy ;-)

suha said...

thanks hani...hehehe..pack tuh sgt laku....

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

ada lagi tak>?

suha said...

value pack ada...email suha yer..

fariha_eha89 said...

salam..kak,ade lg x value pack ni???

suha said...

dah xder stok dah yer...nnti akan kua pack baru....stay tune...hehehhehe