Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

August 07, 2011

ARCYLIC FELT

ARCYLIC FELT
1 PACK - 12 COLROS
RM35.00 /PACK
Size : APPROX. 47cmx35cm (BESAU KO)







June 29, 2011

Plastic Packaging RM3.50 (100pcs)


Size : Panjang 13.5cm x Lebar 8cm
RM 3.50 (100pcs)

Jemput ke kedai maya suha di suha-cabin

June 14, 2011

Terima Kasih Kepada Semua Customer Suha

Salam Selasa semua..Suha nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua customer online or offline suha yang telah mengorder barang dari suha.....Jemputlah ke kedai kraf suha untuk melihat item2 kraf. Kalo korang nak beli dengan kuantiti yang banyak,,leh pm suha yer tok mintak best price..tapi banyak yang suha maksudkan tuh quantiti nyer biolah up to 500pcs ker.....jgn lah beli 100pcs nk mintak harga borong....xlalu den nak reply kat korang ni ha..untuk pon berapa sen jer...

June 06, 2011

Harga turun sket..

Salam semua..jemput singgah ke kedai kraf suha..suha dah turunkan harga hp strap and keycahin sket...Jemput singgah yer..


Bell - RM9.00/Pack (50pcs)

RM9.00/Pack
50pcs/Pack
Size : 0.6mm

June 02, 2011

GROSGRAIN RIBBON

Salam semua.Suha ada barang baru nak masuk kedai..Printed Grosgrain Ribbon. Lebarnyer 1cm.


RM15.00/Pack
Each pack includes 2 metres on each design.
Total 8 metres

May 16, 2011

PRINTED FELT - RM22.00/PACK


PRINTED FELT RM22.00/PACK
4 Colors Size : Approx. 30cmx30cm
Stocks LIMITED
PM me for ordering.....

May 08, 2011

KIPFRESH

Salam Semua. Produk baru saya bawa khas untuk korang. KIPFRESH. Cover atau penutup kepada pinggan, periuk atau bekas sementara yang tahan lama, tidak mudah untuk dimasuk angin dan yang paling penting boleh dibasuh dan sangatlah ringan. Senang untuk dibawa kemana-mana terutama untuk tujuan riadah. Penutup ini amatlah senang untuk digunakan. Korang hanya perlu tekan sahaja kat tengah-tengah lapisan transparent tuh dan penutup ini akan terus melekap kepada bekas korang tuh. Lepas tuh nak terbali kan keatas ke bawah pon xper. Penutup inin didatangkan dengan 3 size. Kecil, Sederhana dan Besar.

HARGA - RM38.00 / Set


Boleh juga dimasukkan didalam microwave. Boleh dibasuh. Ringan. Boleh menutupi sama ada saiz kecil atau besar bekas anda. Tekan sahaja dibahagian tengah dan penutup sedia melekap ke bekas anda.



Tekan di bahagian pemegang untuk membuka penutup. SIMPLE JER.



video

VIDEO CARA UNTUK MEMBUKA PENUTUP KIPFRESH



May 04, 2011

BIZI....BIZI...

Salam semua...lama tol saya xhapdet blog yang ini kan...hehehhehe...sibuk sket la kengkawan semua..sibuk dengan kerja di opis baru...


Saya ade upload new wool felt pack kat blog ini http://suha-cabin.blogspot.com/ Jemput2 lah singgah ek..Felt ni koleksi sendiri tapi nak let go sebab xder masa nk berkraf dah....Kualiti mmg tip top...

Sesiapa yang nk beli tudung lak,, jemput singgah blog ini.. http://sweet-sweetshawl.blogspot.com
Kalo nak beli borong pon bleh,,inbox jer suha yer...

Sekian.......

March 17, 2011

BLOG BARU

Salam Semua..Lama sungguh xhapdet blog....


Suha ada wat blog baru..template from Maya Craftzone..Thanks Maya..

Silew2 lah follow yer..More item to be feature from time to time..stay tune guys..ciao~~

March 12, 2011

KEYCHAIN AND HP STRAP DAH RESTOCK


KEYCHAIN AND HP STRAP DAH RESTOCK

Hp Strap - 100pcs RM24.00
1pcto 50pcs - RM0.25/pc
51 pcs to 100pcs - RM0.24/pc


Keychain 100pcs - RM25.00
1pc to 50 pcs - RM0.30/pc
51pcs to 100pcs - RM0.24/pc



February 21, 2011

FELT PACK

NEW FELT PACK
RM25.00/pack
Only 6 packs avlb
Size : Approx. 45cmx33cm
(Size besaw taw...)



January 19, 2011

TERIMA KASIH SEMUA

Salam semua...Nak ucapkan terima kasih pada semua customer yang order suha nyer Value Pack RM15.00 tuh....ramai sungguh yang order..terima kasih yek....kebelakangan ni a bit busy dengan bebanan kerja di opis. Dengan penambahan staff baru yang masih lagi kena train selok belok opis....huhuhuhuhuhu...tapi bisnes tetap bisnes..Pada sesapa yang nk shopping tudung,jemput lah ke blog tudung suha..Suha de 2 blog tudung taw....Pada sesiapa yang nk berminat nagn shawl, bleh terjah blog suha yg nih...(klik kat nih tuh..heheheh) Pada sesiapa yang berminat ngan tudung ekspress leh terjah blog suha yg nih pulak..(klik kat nih tuh)



January 11, 2011

Mini Round Brads


Mini Round Brads - RM3.00 / Pack
1 Pack - 20pcs

***lama tol xhapdet blog..bizi kemain lagiks....hehehehe.....jom tgkkedai tudung suha...kalo berminat leh beli...nk beli borong pon buleh...and kalo baek hati,,silew2 lah jadik followers blog suha tu yek... http://sweet-sweetshawl.blogspot.com