Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

December 28, 2010

FED UP

Salam Semua. Bulan 12 nih mmg bulan paling hectic for me...Banyak benda nk kena wat...Kerja diopis makin bertambah...Kekadang tu rasa mcm nk tinggalkan aje dunia kraf nih,,ditambah lak lagi dengan perangai customer yg cam **** (some of my customer jew)...tapi disebabkan some nih,,,saya rasa geram sesangat..Saya bukannya full time okay dalam bidang kraf nih,,saya buat tuk part time pon..untung pon xbnyk,,nak ikutkan hati nk tinggalkan ajer wat bisnes craft nih,,tapi saya kesian lak kat customer sy yang laen tuh,,yang setia beli barang dengan saya,,tapi disebabkan segelintir yg perangai cam ****,,rase fed up giler...,xpayahlah nk mintak2 kurang setakat beli xsampai RM10.00...yg xtahan tuk customer yg nk COD lak,,beli xsampai lam RM10,,,,pastu nk kena deliver lagik kat diowg,,,mai aiii,,melampau nih,,alasan xtau jalan nk ke rumah lah,,,xfamiliar lah ngan area gombak,,kalo xfamiliar,,then xpyh lah prefer nk COD....dengan duet minyak keta lagik nk anta brg tuh kat kowg,,mmg xberbaloi,,,,laen lah beli RM50 keatas ker,,,dengan ikhlas hati saya leh wat delivery...ntahlah,,kadang2 sikap customer tuh sndr yg wat saya rase fed up ngan bisnes kraf nih....sekian........sorry pada sesapa yang terasa....ko nk terasa pon,,aku xkesah,,,sbb letih nk jaga perasaan orang nih,,perasaan kiter bukannya dier peduli pon..ko xnak beli kat aku pon,,aku xkesah....

December 19, 2010

NEW COLOR FOR HP STRAP - RED

Salam Ahad semua..suha ade upload color baru tuk hp strap..warna merah...huhuhuhuhu...lagi ummpphh okay....harga still sama..klik sini kalo nak tgk craft supplies yang laen...

December 18, 2010

HP STRAP DAH RESTOCK

Salam semua. Saya dah restock hp strap. Warna biru suha dah xjual lagi yek pasal susah dpt stok...tapi ada satu warna tambahan tuk hp strap iaitu warna merah...nnti monday suha upload pic...my lappy lom installed photoshop lagi...sob..sob..sob..

December 15, 2010

Butterfly Keychain

Salam semua..Hadeh,,baru sempat nk upload gambar keychain butterfly nih,,sebeno nyer ada lah sowg customer tu order this 5 cute keychain (kat lam gambo ado 4 jer, pasai lagi satu saya dah kebas),,but then after few days,,dier leh senyap gituh jer kan..Makanya saya pon post lah ready made keychain kat suha-sweetsites facebook. dan alhamdulillah semo butterfly da ado tuan diowg sendiri...hehehehehe....Enjoy the pic..(nnti nk wat redy made bnyk2 lah..senang sket koje)...





IM BACK TO BUSINESS

Salam Khamis semua..Sekarang kedai dah dibuka..sorry yep..Sebelum ni sibuk sket ngan mcm2 hal yang berlaku lam hidupku....nak tau lebih lanjut,,leh tgk blog suha yg nih..


So pada sesapa yang nk order craft supplies silew2 lah email suha..stok xbnyk tinggal nih..Nanti suha dah restock suha update korang yek....


December 06, 2010

Pembantu suha-sweetsites

Nak perkenalkan pada korangs emua,,assistant baru suha...dialah yg duk meneman suha mengira sebijik2 hp strap,keychain semo tuh...yang duk meneman suha sampai ke tengah malam packing2 brg korang semo...Cumeii x??Nama dier semol(sile baca dengan nada yg gediks).....