Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

November 28, 2010

BUSY DAY..BUSY ME..BUSY DAY...

Salam Isnin semua..Terlebih dulu suha nk mintak maaf yek pade some of my customer,ada yang suha terlupa diorang punye order...Tapi suha dah pos tadi pagi...Lepas check up kat hospital terus ke post office..mmg hectic giler pagi nih...Nak habaq kat kowang nih.,


ORDER UNTUK BARANGAN SUPPLIES AKAN DIBUKA BALIK PADA HARI KHAMIS INI 29 NOV 2010..

Sorry yek...Saya sangat sibuk dengan kerja diopis...kerja makin bertambah..tapi gaji lambat pulak nk bertambah...sob..sob...

Jumpa lagi dilaen post yek...Happy crafting guys...

November 07, 2010

Order from member aziah

Salam Semua. Bunga kat bwh ni kawan aziah order..Nama nya Aminah..Kat belakang saya jahit nama si AMINAH tuh...(cam xpuas ati lak kan tulis guna huruf besar..)kahkahkah...
Yang kat bawah keychain 2 bijik love tuh,,saya watkan tuk aziah n pakwe nya..gediks sungguh si aziah nih...sampai keychain pon nk couple2 gaks...(jeles la tuh kan..sebeno nyer dah wat tuk ehem2,,tapi ehem2 xmo pakai sebab malu ngan member dier...)miahhahahahahaha.....ehem2 saya sungguh xsporting...

Keychain bunga ni lak lebeh kurang sebesar tapak tangan..(besar kan)kihkihkih..tapi bukan tapak tangan sampai ke hujung jari tau..tapak tangan tol2 kat tapak tuh..xtermasuk nk ke jari...apa la aku mensarut nih...hikhikhik

Keychain love sebesar 2 ibu jari (kalo kowg gabungkan ibu jari kanan n kiri..)spesifik sungguh size tuh...ada loceng kecing2....




Keychain ni laks...ekkk silap..yg ni kucing shayer...shumell kan..kihkihkih...