Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

October 18, 2010

BRADS

Hai Semua..Suha ada jual brads..Tapi de 2 jenis jer tau..and stock sgt2 lah terhad....Sesiapa yg berminat,,click SINI. Ada tambahn 2 warna baru bagi wool felt..Moh la kitew jenguk2..


October 13, 2010

Keychain Order by My BFF


Salam semua....Ni nak tunjuk keychain yang aziah order kat aku,,yang telah diorder oleh member nyer...(kirenyer aziah ni promoter xberbayar aku lah)...kihkihkihkih....Bagus tul ada member mcm nih..kowg ade ker promoter xberbayar kowg???hakhakhakhak....MySpace Layan kan jer lah ek,,,aziah nih order dalam minggu lepas tapi baru semalam aku dapat siapkan....tuh pon semalam sambil berjudi (poker kat fesbuk tuh) sambil menjahit....hasil nyer,,siaplah 5 bijik keychain tuh...TAPI,,,,gua kalah la der semalam....bnyk tuh,,kalah 200ribu....skg chips tinggal 850 ribu....kalo x,,chips aku dah sejuta dah tuh...hikhikhikhik,,,bernanah je Encik Gagah tgk teknik permainan aku...Tapi semalam,,naseb xmenyebelahi pulek.MySpace

***Yang ni lak,,kuceng baru shayer,,,shumel x??nama dier semol....(agak2 kalo semol dah beshar,,nak panggil ape lak ek,,xkan nk panggil big lak...)MySpace Semol nih memang tiap2 pagi,,kalo aku nk kua g keje,,dier mesti bertenggok kat atas tingkap tuh tgk aku dari luar...chumel kan...

October 07, 2010

Camner nk daftar company..

Ehem2...sebenarnyer saya bukanlah owg yang buleh bagi tips2 atau petua tentang cara nk daftar syarikat nih...Tapi disebabkan dah ade 2 owg ahkak2 menanya,,,maka nye ingin saya membuat satu post tentang pendaftarn company nih... Aku g daftar kat The Mall tgkat 16...dulu kat tgkat 2 kan,,tp diowg dah tuko opis ke tgkat 16...(jgn tanya aku kat mana the mall sudey??mau mkn penerajang lak kan??...ganas x gua der??kihkihkih) MySpace Nak mula camner ek nk citer nih...


Tadi aku sampai jer kat The Mall dlm kul 8.00 pagi..ni sumer pengaruh mak aku nih..dier ckp ramai owg daftar company kunun nyer mcm nk wat ic lah kan..kena beratur panjang2 pastu nanti terkial2 lah nk isi borang...pergh!!!aku pon terpengaruh lah dgn tipu muslihat mak aku nih...Maka nyer,,sampai nyer di tingkat 16,,,aku tgk pintu SSM pon tutup lagi..dah tu lak aku sowg jer yg ada kat luar pintu tuh...apa kes??Hmmmm,,,xper lah,,,gua cuma awal 15 minit jer pon..kihkihkih...

Makanyer,,aku pon turun lah kebawah lepak2 kat luar kat tingkat bwh sekali....

Tepat jer jam kul 8.12, aku pon naek balik,,kali nih pon takde gak owg tapi xper,,sebab pintu SSM dah bukak,,aku pon lepak dlm 3 o 4 minit,,lalu menyerbu tepatke Kaunter 1..Mak Cik kat kaunter 1 tuh mesra alam tul...dier bg aku borang nama company ngan borang ape ntah lagi satu,,(borang butir2 dier pemilik)... Aku pon pe lagi,,dapat jer borang,,terus isi,,Borang nama syarikat tuh kan,,korang kena prepare ngan 3 nama pilihan sbb takot salah satu dh ada owg guna...(aku prepare 5 sbb 2 tuh awal2 dah kena reject ngan mak cik tuh,,ade ke dier ckp nama company aku macam jual teddy bear???---(sabo je lah)
Dah isi dua2 borang tuh kan,,kowg anto blk kat mak cik kat kaunter yg bg korang borang tuh,,then mak cik tu akan bg nombor giliran tuk korang proceed to nest counter...AMARAN :TOLONG BWK PHOTOSTAT IC SEKEPING)...Aku maner lah tau kena bwk nih kan,,kelam kabut tuh mencari kedai fotostat,,dah la kedai nyer xbukak lagi...pastu dlm kul 9 gitu,,baru kedai fotostat tuh bukak,,setengah jam aku tggu kedai fotostat bukak...Memang buang masa ke situ lah jwb nyer...Tapi biler dh fotostat,,then leh terus ke kaunter yg panggil nombor giliran tuh kan,,then diowg akan check kowg nyer borang,,,lepas everything okay,,,then mak cik kat kaunter 11 tuh suh aku pegi tggu kat kaunter 2..Tggu punya tggu dlm 15 minit camtuh,,,abg kat kaunter 2 tuh pon panggil aku,,,dah siap dh..fuhhh.,,,awal gile siap okay...xsampai sejam pon mungkin sebab xramai owg kot..(eh silap,,mana der owg...aku jer sowg kat situ...) MySpace

**cemerlang x karangan aku nih???hikhikhikhik

October 06, 2010

SAYA DAH DAFTAR PERNIAGAAN SAYA

Saya dah mendaftarkan perniagaan saya...Sekarang barulah boleh aktif balik dalam selling menyelling nih...huhuhuhu...Nama company ku ialah...(drum roll pliss)..hikhikhik---Nasuha Cabin Enterprise..Kiut xnama tuh??miahhahahahaha......Sekian..


Nantikan pelbagai barangan terbaru dari my cabin yek...(sebenarnye nk bubuh pondok,,tapi teringat lak pondok kraf..Kang deme habaq cek tiru plak nooo....)

***Ada ke patut my Encik Gagah cakap nama tu x komersial langsung...piraahhhh!!!lu mana tau beb...gua xmaen lah nama2 komersial nih...gua maen nama kiut miut beb...baru ROCK...kahkahkahkah... MySpace