Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

July 27, 2010

layan kan ajer..........

MySpace Kat bawah ni keychain yg suha wat tuk bebudak mengaji. Baru siap dlm belasan bijik...keychain tuk budak laki lom siap..yg bwh ni keychain tuk budak pompuan jer dulu suha siapkan..Layankan jer lah pic..xder benda dah nak mencarut kat sini...otak tgh blank nih..MySpace



July 07, 2010

KEYCHAIN TOK AZIAH NGAN PAKWENYER

Keychain nih aziah dh suh aku wat sebulan yg lepas rase nye....tpi disebabkan kebizian yang melanda,,,baru minggu nih aku siapkan and minggu nih gak aku pos kat dier....Sebelum type entri nih pon dah kol aziah dulu tanyer reaksi pakwe nyer,,and alhadulillah pakwe nyer suker...hehehehehe...sporting nyer lah pakwenyer...kalo tau pakwe nyer sporting,,baek aku wat mentuk love ker kan..hihikhik...yg cik abg aku nih lak,,,langsung xsporting,,,tapi ade aku kesah???hehehehehehe....habes kunci umah,,keta ngan moto aku gantungkan ngan keychain felt...hahahahahahaha...

Pastu nk citer sket nih,,sedang haku berjalan2 di klcc menuju ke pejabat...(mcm opis aku lak kan..),,,makanyer aku singgahlah kejap ke atm nk kua kan duet...duet kat dlm purse tggl singgit 50 sen..naek bus pon guner touch n go yg encek gagah bagik..touch n go pon dh tggl belasan hinggit...hikhikhik...Kata encik Gagah,,,"nama jew wat bisnes,,tpi duet manjang
xder.."...heheheheheheheh.....lawak tol,,tu nak komplen lah tuh kan....

Nak dijadikan citer,,,sebelum kua duet,,musti cek baki kan,,cek2 baki lak,,tekezut diwatnyer,,baki duet ade extra 2ratus wor....duet saper lak nih kan...duet customer kew...felik nih....xpon maybank tosilap nih...pastu dh sampai opis,,terus cek maybank2u,,,tengok2 ader perkataan seperti di bawah:

'Pre - Auth Refund' ------ Pre Authorized Refund

NAk dijadikan citer lagik,,aku pon kol lah staf maybank nih,,xleh jadik nih,,kena amek tau nih,,,Jom ikuti dialog aku ngan mamat customer servis cina:

Mamat Cina : sELAMAT tENGAH HARI..bULEH SAYA BANTU?

aku : Selamat tengah hari,,hai nama saya suha,,saya nk tanyer nih,,td sy cek baki akaun bank saya ada extra 2ratus lah...celah mana datangnyer duet ni ek...

MAmat Cina : Ohhhhh...baru2 ini ada xpuan isi minyak gunakan maybank card??...

aku : ape ke kaitan isi minyak ngan extra duet nih lak???xkan aku menang peraduan shell lak kan...-----kata2 dlm hati...

Mamat Cina : Sebab kalo Puan adeisi minyak guner atm kad,,maybank akkan tolak rm200 dr akun puan dan rm200 akan direfund blk dlm mase 2 or 3 hari waktu bekerja....

Suha : OOOOO...a'ahlah,,hari tuh saya ade isi minyak keta Encik Gagah sebab dier telah membawa saya shoping2....hehehehehehe

***Kesimpulannyer,,kalo korang nk isi minyak,,leh jek guner Maybank Card tuh,,tp make sure byr kat kaunter,,,jgn swap jer terus kat tempat isi minyak yg mcm suha buat tuh...kalo swap jer,,,sure kena potong RM200...heheheheheh

Keychain mentuk keta...kat belakang tuh ader nama aziah ngan pakwe nyer...tet..tet....rahsia...sesapa yg berminat nk order,,leh email suha ek..size nyer lebih kurang dlm 2 inci...

**sowi ek pic xberapa nk terang....mlm2 lighting xberapa nk ader...***

KEYCHAIN DAH RESTOCK

...KEYCHAIN RING 22mm DIAM SUDAH DIRESTOCK...