Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

March 25, 2010

FabuLOVE Giveaway


Hai cumer.....hari ni aku nak join giveaway yg di organize oleh Ezyane. Tadi usha punyer usha,,terjumpa lak blog si ezyane ni.. tengok punyer tengok,,hadiah nyer leh tahan gak beb..MySpace .jadi dengan rase terpanggil nyer,,maka aku pon terJoiN lak giveaway tuh....

**psstt,,mintak2 lah menang..dah berapa kali kecewa dah xmonang2 gaks..MySpace

March 18, 2010

Keychain tuk kurt...

Hai semua.MySpace kali nih aku wat keychain tuk kurt..kurt ni dier nak keychain bentuk keta...kata nyer nak gantung kat keta baru..ak pon cubelah..dier nak warna biru lak tuh...hadei...aku ni lak felt biru selai je kot aku ade...sbb biru bukan warna kegemaran...hekhekhek..MySpace ok xketa nih kurt....kalo xok
ak wat yg laen yek syg....keta cabuk ni jelah ak leh wat...ko nak keta tuh sebijik cam keta ko sumpah ak xtau wat..hahaMySpace
Yang ni lak keychain bentuk munger ak wat tuk kurt n ramai lagik member aku yg request nak gak....heheheheheh.....sayang lah kowang sumer...
MySpace
**pssttt..kalau korang berkenan meh lah order kat cini
yek...harga tuk munger ni RM2.50 jek...murah gituh....yg bunger2 kat ats
nih lom letak keychain lagik....

Yang ni lak pas taruk keychain...
Front View
Back View(saje jek taruk butang tuh...)

Yang kotak Empat segi ni lak...harga nyer RM1.00 dan yang tambah button tu kire RM1.50....lalalalaMySpace