Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

April 28, 2010

BINGUNG

Naper lah walaupon aku dah taep entry yg latest sekali,,tp kat blog2 laen still kua entri yg lamer...hadoiii....fening diwat nyer...sesape yg tau leh lah hulurkan bantuan yek..sedih tul.....dah lah keje melambaks....

7 comments:

TiniHani said...

yg bab ni mmg tak boleh nak kita betulkan sendiri
ni mmg ikut server.. kalau lambat.. lambat la dia up..

server or lain pon beza.. tp kat craftzone dah munculkan.. hikss beza gitu aje... ttp akan keluar

suha said...

oh ye ker..kat craftzone dh muncul ek...tp kan naper kat crafters laen xmuncul2 pon...tu yg hangin tuh...

suha said...

tp td suha tgk kat craftzone xkua lagi lah...naper ek...

aspalila said...

salam
sama juga dengan tote boutique .. kalau kat blog2 lain sumer entry yang 6-7 bulan dulu .. tapi kalau kat craftzone okay jer .. nasib baik .. kalau tak takde sape nak membaca blog kita nih kan ..

sabor jer lah

suha said...

tu lah..tau xper...kiter duk jenguh hapdet,,tp kat blog laen duk sebuk citer yg bebulan2 lepas...sabar je lah...

putri_roh said...

ehehe.. rilek le suha.... nanti dia hapdet le tu... janji kat blog koi okes je... eheheheeh... kalau blog koi lak.. blog koi tu yg sokmo view yg lama.... bile save balik semule baru le dia hapdet..... ehehehhe....

suha said...

hahahahahaha.....tau xper...rajin2 lah sket hapdet yek cik nuyui oiii...