Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

March 18, 2010

Keychain tuk kurt...

Hai semua.MySpace kali nih aku wat keychain tuk kurt..kurt ni dier nak keychain bentuk keta...kata nyer nak gantung kat keta baru..ak pon cubelah..dier nak warna biru lak tuh...hadei...aku ni lak felt biru selai je kot aku ade...sbb biru bukan warna kegemaran...hekhekhek..MySpace ok xketa nih kurt....kalo xok
ak wat yg laen yek syg....keta cabuk ni jelah ak leh wat...ko nak keta tuh sebijik cam keta ko sumpah ak xtau wat..hahaMySpace
Yang ni lak keychain bentuk munger ak wat tuk kurt n ramai lagik member aku yg request nak gak....heheheheheh.....sayang lah kowang sumer...
MySpace
**pssttt..kalau korang berkenan meh lah order kat cini
yek...harga tuk munger ni RM2.50 jek...murah gituh....yg bunger2 kat ats
nih lom letak keychain lagik....

Yang ni lak pas taruk keychain...
Front View
Back View(saje jek taruk butang tuh...)

Yang kotak Empat segi ni lak...harga nyer RM1.00 dan yang tambah button tu kire RM1.50....lalalalaMySpace



2 comments:

Yuni Aisyah said...

suha keychain tu ko ke yg wat.???kretifnya..comel sgt..aku pon nak gak la...hehe

suha said...

hai yuni...kalo nak oder lah ye...