Followers

IMPORTANT NOTES

1. All item will be reserved for only two days.

2. Serious buyer only. No fussy buyer.

3. Kindly proceed with the payment once i have send you the quotation within two days to avoid any cancellation.

4. Happy Crafting!!!

5. Feel free to view my online blog catalogue. Thanks.

June 26, 2013

Saya Dah Tutup Kedai

Assalamualaikum semua...Sebenarnya lama dah saya tutup kedai kraf saya nih..Sejak dari kahwin lagi..Dan sekarang da preggy 6 months++ and disebabkan kekangan masa,maka Kedai Kraf saya yang memang saya sayang ni terpaksa la ditutup..Selama ni pon,,suha meniaga xde untung banyak pon..selalu lagi bg customer free gift..Mana yg penah beli ngan suha tu tahu la kan...sbb kraf ni mmg suha nye passion...mmg minat sgt...tapi minat terpaksa dikuburkan...bnyk lg tanggung jawab lain..hehehehehehehehehe.....

So disini Suha nk mengucapkan ribuan terima kasih kepada sesiapa yg pernah berurusan dengan Suha...Sehingga bertemu lagi....Kalo berminat nk tahu pasal suha,,leh la jenguk blog personal suha... http://cikpuanfairul.blogspot.com.....

March 24, 2012

KEDAI DITUTUP DAN AKAN DIBUKA DALAM MASA AKAN DATANG

Salam semua. Pada semua customer suha yang selama ni berurusan ngan suha, buat masa ni kedai suha ditutup buat sementara waktu.....Insyallah akan dibuka semula dalam masa yang terdekat..



August 07, 2011

ARCYLIC FELT

ARCYLIC FELT
1 PACK - 12 COLROS
RM35.00 /PACK
Size : APPROX. 47cmx35cm (BESAU KO)







June 29, 2011

Plastic Packaging RM3.50 (100pcs)


Size : Panjang 13.5cm x Lebar 8cm
RM 3.50 (100pcs)

Jemput ke kedai maya suha di suha-cabin

June 14, 2011

Terima Kasih Kepada Semua Customer Suha

Salam Selasa semua..Suha nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua customer online or offline suha yang telah mengorder barang dari suha.....Jemputlah ke kedai kraf suha untuk melihat item2 kraf. Kalo korang nak beli dengan kuantiti yang banyak,,leh pm suha yer tok mintak best price..tapi banyak yang suha maksudkan tuh quantiti nyer biolah up to 500pcs ker.....jgn lah beli 100pcs nk mintak harga borong....xlalu den nak reply kat korang ni ha..untuk pon berapa sen jer...

June 06, 2011

Harga turun sket..

Salam semua..jemput singgah ke kedai kraf suha..suha dah turunkan harga hp strap and keycahin sket...Jemput singgah yer..


Bell - RM9.00/Pack (50pcs)

RM9.00/Pack
50pcs/Pack
Size : 0.6mm